Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 29€!
Ο Λογαριασμός μου
Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας

Πολιτική Επιστροφών

 Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή αυτών, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή, σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προιόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προιόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβετε, δηλαδή χωρίς να έχουν φορεθεί, αλλοιωθεί ή λερωθεί τόσο τα προιόντα όσο και οι συσκευασίες τους. Επίσης, θα πρέπει να μας επιστραφούν όλα τα συνοδευόμενα έντυπα (απόδειξη αγοράς, εγγύηση, εγχειρίδιο λειτουργίας κτλ) και να αποσταλλεί με ασφαλή συσκευασία ώστε να μη φθαρεί κατά τη μεταφορά του.

Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά κατά τη μεταφορά του προιόντος. Επιπλέον επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές εάν έχει γίνει ειδική παραγγελία του προιόντος ή έχουν τροποποιηθεί έπειτα από αίτημα του πελάτη, τα σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής και εάν τα προιόντα έχουν φθορές που προκλήθηκαν κατά το άνοιγμα τους, για τις οποίες η ευθύνη επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Στην περίπτωση που δεν τηρηθούν τα ανωτέρω, το κατάστημα μας δε θα δεχθεί την επιστροφή.

Σε περίπτωση επιστροφής προιόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προιόντα. Μετά την παρέλευση των 10 ημερών, υπεύθυνες για οποιεσδήποτε απαιτήσεις καθίστανται οι επίσημες αντιπροσωπείες Ελλάδος για τις μάρκες που αντιπροσωπεύουν, οι οποίες καλύπτουν με την εγγυήση που συνοδεύει το ωρολόι σας, κάθε μορφής πρόβλημα που τυχόν προκύψει.

8