close

Φίλτρα

Τιμή

Τιμή

  • 26,00 € - 845,00 €

Φύλο

Φύλο

Μάρκα

Μάρκα

Είδος Κοσμήματος

Είδος Κοσμήματος

Δέσιμο

Δέσιμο

Φίλτρο αντοχής στο νερό

Φίλτρο αντοχής στο νερό

Χρώμα καντράν

Χρώμα καντράν

Χρώμα Λουράκι

Χρώμα Λουράκι

Χρώμα Μπρασελέ

Χρώμα Μπρασελέ

Τύπος Μετάλλου

Τύπος Μετάλλου

Χρώμα Κοσμημάτων

Χρώμα Κοσμημάτων

Σειρές

Σειρές

Κρύσταλλο

Κρύσταλλο

Μηχανισμός

Μηχανισμός

Γυναικεία Ρολόγια με μπρασελέ

2904 προϊόντα

Τα γυναικεία ρολόγια με μπρασελέ αποτελούν αγαπημένο κόσμημα που συμπληρώνει καθημερινά τις εμφανίσεις γυναικών κάθε ηλικίας. Διαθέσιμα τόσο σε αναλογικά, όσο και σε ψηφιακά σχέδια, τα γυναικεία ρολόγια χειρός με μπρασελέ φοριούνται όλες τις ώρες και μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με διαφορετικά στυλ.

Στο Atofio Kosmima θα ανακαλύψετε μια πλούσια ποικιλία από ρολόγια για γυναίκες με ατσάλινο μπρασελέ σε πολλές αποχρώσεις και συνδυασμούς χρωμάτων. Όλα τα μοντέλα που προσφέρουμε είναι κατασκευασμένα από διάσημες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην ωρολογοποιία εδώ και χρόνια. Διακρίνονται για την ακρίβεια και την ποιότητα της κατασκευής τους, αλλά και για το μοναδικό design τους, με διαχρονικές και πιο μοντέρνες επιλογές που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας. Από minimal σχέδια που μπορούν να φορεθούν καθημερινά, μέχρι πιο εντυπωσιακές εναλλακτικές για επίσημες περιστάσεις, οι επιλογές σε γυναικεία ρολόγια με μπρασελέ είναι τόσες πολλές που σίγουρα θα βρείτε το μοντέλο που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Atofio Kosmima ή κάποιο από τα φυσικά μας καταστήματα στην Αθήνα και προσθέστε ένα ξεχωριστό γυναικείο ρολόι με μπρασελέ στη συλλογή σας!

Ενεργά φίλτρα