Εγγραφήκατε επιτυχώς

Μόλις σας στείλαμε ένα email με θέμα Atofiokosmima.gr | Εκπτωτικό κουπόνι. Το e-mail περιέχει έναν σύνδεσμο με τον οποίο θα μπορέσετε να αποκτήσετε την έπτωσή σας. Παρακαλώ αναζητήστε το email και στα spam.
close

Φίλτρα

Τιμή

Τιμή

  • 20,00 € - 185,00 €

Φύλο

Φύλο

Μάρκα

Μάρκα

Τύπος Μετάλλου

Τύπος Μετάλλου

Είδος Κοσμήματος

Είδος Κοσμήματος

Χρώμα Κοσμημάτων

Χρώμα Κοσμημάτων

Πένες - Στυλό

90 προϊόντα

Πέρα από ένα χρηστικό εργαλείο, τα στυλό αποτελούν σύμβολο κύρους, γοητείας και ένα αγαπημένο αξεσουάρ, κυρίως των ανδρών. Είναι ένα εξαιρετικό επαγγελματικό αλλά και προσωπικό δώρο που χαρίζεται συνήθως σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, όπως σε μια ορκωμοσία, μια προαγωγή ή ένα νέο ξεκίνημα.

Στο Atofio Kosmima φιλοξενούμε μια μεγάλη συλλογή από ασημένια στυλό με την υπογραφή επώνυμων εταιριών.  Όλα τα αξεσουάρ μας ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους αλλά και το κομψό τους design με διχρωμίες και πιο κλασικές επιλογές σε αποχρώσεις του ασημί. 

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ή επισκεφθείτε ένα από τα δύο φυσικά μας καταστήματα στην Αθήνα, δείτε από κοντά όλες τις διαθέσιμες επιλογές και βρείτε το ιδανικό ασημένιο στυλό για εσάς ή για κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Αποκτήστε σήμερα ένα σικάτο αξεσουάρ στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, μόνο στο Atofio Kosmima!

Ενεργά φίλτρα