Εγγραφήκατε επιτυχώς

Μόλις σας στείλαμε ένα email με θέμα Atofiokosmima.gr | Εκπτωτικό κουπόνι. Το e-mail περιέχει έναν σύνδεσμο με τον οποίο θα μπορέσετε να αποκτήσετε την έπτωσή σας. Παρακαλώ αναζητήστε το email και στα spam.
close

Φίλτρα

Τιμή

Τιμή

  • 10,00 € - 54,00 €

Φύλο

Φύλο

Τύπος Μετάλλου

Τύπος Μετάλλου

Κράμα Μετάλλου

Κράμα Μετάλλου

Σχέδιο Κοσμήματος

Σχέδιο Κοσμήματος

Είδος Κοσμήματος

Είδος Κοσμήματος

Χρώμα Κοσμημάτων

Χρώμα Κοσμημάτων

Κοσμήματα Senza

Senza Κοσμήματα

Επίσημος μεταπωλητής

2354 προϊόντα

Η Senza είναι μια ελληνική εταιρία με έδρα τον Άλιμο Αττικής. Από το 1969 είχε ενεργή δραστηριότητα στο χώρο του κοσμήματος ως ατομική επιχείρηση με έμφαση στην κατασκευή και χονδρική πώληση ασημένιων κοσμημάτων. Η ανοδική πορεία της επιχείρησης την οδήγησε και στη λιανική πώληση το 2000, ενώ το 2002 η Senza επεκτάθηκε και στον τομέα του ρολογιού και του χρυσού κοσμήματος.

Η εταιρία προσφέρει μοναδικά ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και unisex κοσμήματα, καλύπτοντας τις ανάγκες μικρών και μεγάλων. Τα κομμάτια της είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία από σχέδια και χρωματισμούς που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα.

Στο Atofio Kosmima φιλοξενούμε μια τεράστια γκάμα από κοσμήματα Senza, από κολιέ και βραχιόλια μέχρι σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και μανικετόκουμπα. Ανακαλύψτε το ιδανικό κομμάτι για εσάς και αναβαθμίστε τα σύνολα σας με τα κομψοτεχνήματα της εταιρίας.

Ενεργά φίλτρα