Εγγραφήκατε επιτυχώς

Μόλις σας στείλαμε ένα email με θέμα Atofiokosmima.gr | Εκπτωτικό κουπόνι. Το e-mail περιέχει έναν σύνδεσμο με τον οποίο θα μπορέσετε να αποκτήσετε την έπτωσή σας. Παρακαλώ αναζητήστε το email και στα spam.
close

Φίλτρα

Τιμή

Τιμή

  • 88,00 € - 398,00 €

Φίλτρο αντοχής στο νερό

Φίλτρο αντοχής στο νερό

Χρώμα Λουράκι

Χρώμα Λουράκι

Χρώμα Μπρασελέ

Χρώμα Μπρασελέ

Διάμετρος Κάσας

Διάμετρος Κάσας

Ρολόγια Hugo Boss

Ρολόγια Hugo Boss

Επίσημος μεταπωλητής

69 προϊόντα

Στο Atofio Kosmima θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά ρολόγια Hugo Boss. Τα Hugo Boss διατίθενται σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια με μπρασελέ ή δερμάτινο λουρί. Κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι αλλά και ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1924, ωστόσο η παραγωγή των ρολογιών χειρός δεν ξεκίνησε παρά μόνο τη δεκαετία του 1980. Τα ρολόγια της Hugo Boss χαρακτηρίζονται από ένα απλό αλλά ιδιαίτερο στυλ που ενσωματώνει την αισθητική και την ταυτότητα της εταιρίας. Αποτελούν μια πιο προσιτή εναλλακτική, προσφέροντας την ίδια κομψότητα με άλλες πολυτελείς μάρκες του χώρου σε πολύ πιο φιλικές τιμές. Η εταιρία συνεργάζεται με τη Movado και χρησιμοποιεί υλικά άριστης ποιότητας για την κατασκευή των ρολογιών της, ενώ πολλές από τις συλλογές της έχουν σχεδιαστεί με βάση τα ρούχα της. 

Ενεργά φίλτρα