Εγγραφήκατε επιτυχώς

Μόλις σας στείλαμε ένα email με θέμα Atofiokosmima.gr | Εκπτωτικό κουπόνι. Το e-mail περιέχει έναν σύνδεσμο με τον οποίο θα μπορέσετε να αποκτήσετε την έπτωσή σας. Παρακαλώ αναζητήστε το email και στα spam.
close

Φίλτρα

Τιμή

Τιμή

  • 128,00 € - 196,00 €

Φύλο

Φύλο

Φίλτρο αντοχής στο νερό

Φίλτρο αντοχής στο νερό

Χρώμα Λουράκι

Χρώμα Λουράκι

Χρώμα Μπρασελέ

Χρώμα Μπρασελέ

Διάμετρος Κάσας

Διάμετρος Κάσας

Ρολόγια Welder

Ρολόγια Welder

Επίσημος μεταπωλητής

17 προϊόντα

Στο Atofio Kosmima θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ρολόγια Welder, γυναικεία και ανδρικά. Τα Welder διατίθενται σε όλα τα μεγέθη με πρωτότυπο σχεδιασμό που ξεχωρίζει από τις άλλες αντίστοιχες μάρκες και διαθέτουν ατσάλινο μπρασελέ ή δερμάτινο λουρί. Είναι κατασκευασμένα από χειρουργικό ατσάλι και κρύσταλλα ειδικής θερμικής επεξεργασίας που τα κάνει να ιριδίζουν και να αλλάζουν χρώμα ανάλογα με την οπτική γωνία ή ακόμα και με τις αποχρώσεις των ρούχων.

Η Welder είναι μια ιταλική εταιρία που ιδρύθηκε το 1997 από τον Italo Fontana. Όλα τα ρολόγια κατασκευάζονται στην Ιταλία και είναι διαθέσιμα σε διάφορες εκδοχές, καλύπτοντας τις ανάγκες σας για casual, αθλητικές αλλά και πιο κομψές εμφανίσεις. Χαρακτηρίζονται από τα πολλά και διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν αλλά και από τους χρωματικούς τους συνδυασμούς που κερδίζουν αμέσως όλες τις εντυπώσεις. 

Ενεργά φίλτρα